2 foto's
€ 22,99

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Anti-Monopoly" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Omschrijving

Het vastgoed handelspel van de 21ste eeuw! Anti-Monopoly is een update van het klassieke Monopoly zoals dat 100 jaar geleden door Elisabeth Magie bedacht werd. De basis van dit wereldberoemde spel is natuurlijk ons kapitalistische marktsysteem dat gebaseerd is op het vrije, particuliere ondernemerschap en het maken van winst. In Anti-Monopoly is dit niet anders, ook hier strijden de spelers om de titel 'Rijkste Onroerend Goed Bezitter'. De manier waarop dit ondernemerschap uitgeoefend wordt, met spelers die naar steeds meer macht streven en hun concurrenten daarbij genadeloos uitschakelen, wordt in ons dagelijkse leven gelukkig voorkomen.

Concurrentie zorgt nou eenmaal voor een evenwichtige situatie met eerlijke prijzen een een beter functionerende maatschappij. In Anti-Monopoly worden daarom twee verschillende spelregels gevolgd; die van de Monopolisten en die van de Concurrenten. het resultaat is een dynamisch, gevarieerd en realistischer bordspel in de wereld van de handel in vastgoed. Speel je de concurrent, dan verdien je je geld met marktconforme huurprijzen, bebouw je elke straat die je bezit met huizen of hotels, werk je aan evenwicht in vraag en aanbod, kun je in een prijzenoorlog terecht komen. Speel je de monopolist, dan verdien je je geld met hoge huurprijzen, mag je pas bouwen zodra je meerdere straten in een stad bezit, beperk je het aanbod door de concurrentie uit te schakelen, kunnen prijsafspraken je in de gevangenis doen belanden.

Aanvullende Informatie
 • Sku 20059042
 • Ean code 0794764085112
 • Merk University Games
 • Leeftijd vanaf 8 jaar
 • Inbegrepen 28 eigendomsbewijzen, 25 kaarten voor concurrenten, 25 kaarten voor monopolisten, spelbord, 6 speelfiguren, 50 huizen en hotels, 2 dobbelstenen, papieren geld en spelregels.
 • Gewicht 0,92 kg
 • Afmetingen verpakking 26,5 x 5 x 26 cm
 • Minimum aantal spelers 2
 • Maximum aantal spelers 6
 • Speelduur +/- 45 min.
 • Spelsoort Party
Gerelateerde producten
Downloads & documentatie

Downloads & documentatie *

Beoordelingen (0)

Klantbeoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Bewaar dit product

Voorraad van Anti-Monopoly... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

21-09-2021 10:36:06 Europe/Brussels +0200