Berg John Deere BFR-3 Gocart

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.039
 • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
 • 5 jaar garantie *
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Omschrijving

Door de dubbele kogelbesturing waarmee de stuurinrichting is uitgerust gaat het sturen heel licht. Hierdoor ben je ook erg wendbaar. Door de schommelas heef de skelter de perfecte wegligging Dankzij de verstelbare stuurstangen zijn de voorwielen eenvoudig uit te lijnen. De wielen draaien snel en soepel rond doordat ze zijn gelagerd met rollagers. Eenvoudig toegankelijke kettingspanner zodat de voorste ketting snel en gemakkelijk gespannen kan worden. De skelter heef een parkeerrem voor meer speelmogelijkheden en veiligheid. De stoel is verstelbaar in.6 verschillende posities. De skelter kan rechtop worden neergezet. Dus ook wanneer je weinig opbergruimte hebt kan je de skelter kwijt. Uitgerust met het BFR-3 systeem. De kettingkast is eenvoudig te openen waardoor gemakkelijk onderhoud te plegen is aan de kettingen en naaf. Door de luchtbanden heb je tijdens het skelteren extra grip en ervaar je meer comfort

BERG Skelters hebben verschillende eigenschappen waardoor je extra comfortabel kan rondrijden. Om te beginnen hebben de skelters vier luchtbanden. Luchtbanden zorgen voor meer grip op de weg en het zorgt dat je lekkerder rijdt. Luchtbanden geven daarnaast minder rolweerstand dan massieve banden waardoor je sneller kan rijden. De schommelas van de skelter zorgt dat alle vier de wielen altijd de grond raken, ook op oneffen terreinen.

Door de dubbele kogelbesturing van de stuurinrichting kan er licht en soepel gestuurd worden en ben je erg wendbaar. De rollagers in de wielen zorgen dat er lekker lang gespeeld kan worden zonder dat je moe wordt. Door de verstelbare stoel kan je jarenlang genieten van je skelter. De stoel kan je in 6 verschillende posities plaatsen, waardoor je de ideale positie in kan nemen op de skelter.

De skelter is voorzien van een BFR-systeem dit heeft verschillende voordelen. Zo kan je vooruit rijden en direct na stilstand met je skelter achteruit rijden. Dit gaat volledig automatisch, zonder dat je hoeft te schakelen. Door de terugtraprem kan je snel en hard remmen.

Aanvullende Informatie
 • Sku 20352050
 • Ean code 8715839051155
 • Merk Berg
 • Gewicht 53 kg
 • Afmetingen 160cm x 85cm x 110cm
 • Afmetingen verpakking 58 x 100 x 80 cm
 • Lengte 158 cm
 • Breedte 88 cm
 • Hoogte 102 cm
 • Garantie 2 jaar garantie
Gerelateerde producten
Beoordelingen (0)

Klantbeoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Je wilt 'em? Berg John Deere BFR-3 Gocart
Berg John Deere BFR-3 Gocart
€ 1.039
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Berg John Deere BFR-3 Gocart
Berg John Deere BFR-3 Gocart
€ 1.039
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Berg John Deere BFR-3 Goc... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

16-01-2022 22:28:58 Europe/Brussels +0100