Buitenspeelgoed

buitenspeelgoed

Populaire fietsjes

Alle fietsjes

Populaire go-carts

Alle go-carts

Buitenspeelgoed

Welkom op deze verzamelpagina waarop je rustig ons assortiment buitenspeelgoed kunt vinden. Buitenspelen is een van de meest belangrijke bezigheden voor kinderen. Niet alleen is het gezond om dagelijks lekker in de buitenlucht actief bezig te zijn, maar ook zijn er buiten nu eenmaal activiteiten te doen die simpelweg niet binnen kunnen. Denk maar aan het bouwen van een hut of spelen in een zandbak. Voor de ontwikkeling van een kind onbetaalbaar!

Fietsen

Fietsen is ook een voorbeeld van een activiteit die in principe alleen buiten gedaan kan worden. Of het nu veilig in de tuin is op loopfietsen of driewielers bij de eerste kennismaking met fietsen, of dat het op een kinderfiets is wanneer je telg al wat meer ervaring en stuurmanskunst heeft vergaard. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop, en daarom ben je bij Fundoo aan het juiste adres wanneer het gaat om het kopen van een fiets.

Go-carts

Lekker rond racen in de buitenlucht is natuurlijk helemaal te gek voor een kind. Hiervoor zijn Go-carts, trikers en elektrische voertuigen perfect geschikt. Met een Go-cart of triker stimuleer je als ouder nog steeds de fysieke inspanning, en met een elektrisch voertuig zoals een Ferrari Quad of politie trike steelt je kleine absoluut de show.

Skate & step

Een step is misschien wal een van de meest iconische producten wanneer we het hebben over buitenspeelgoed. Het is misschien zelfs wel het leukste buitenspeelgoed dat ooit gemaakt is. Vergeleken met een skateboard of skeelers vergt het wat minder evenwicht en coördinatie, terwijl de motoriek van het skateboarden wel al goed geoefend kan worden. Hoverboards zijn dan weer een vrij modern en futuristisch product. Helemaal wanneer je ze vergelijkt met de nostalgische step. Ze zijn tegenwoordig echter wel immens populair, zelfs bij volwassenen.

Sporten

Buiten spelen gaat natuurlijk ook hand in hand met buiten sporten. Zo zijn er allerhande balsporten te bedenken die buiten uitgevoerd kunnen worden. Van voetbal tot volleybal, en van basketbal tot tennis. Lekker oefenen in de tuin of in het park om de nieuwe Messi of Michael Jordan te worden, dat wil toch elk kind? En er zijn naast de speciale ballen die benodigd zijn voor deze sporten ook allerhande andere accessoires te verkrijgen op onze website. Denk bijvoorbeeld maar eens aan keepershandschoenen of een portable basket. Extra leuk natuurlijk, die portable basket. Want zo kunnen je kinderen overal waar ze maar willen lekker basketballen.

Betaal veilig makkelijk en snel

21-01-2022 14:53:18 Europe/Brussels +0100