Thule captain

Beschikbaarheid: In voorraad

2 foto's
€ 999
 • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Omschrijving

De kinderwagens van Thule zijn innovatief, multifunctioneel en perfect voor de actieve, sportieve gezinnen die hun drukke gezinsleven willen combineren met de dagelijkse job. Afhankelijk van hoe uw week eruit ziet, werd een sport-, stads- of recreatiereeks gecreëerd. Maar dé constante doorheen Thule is het gemak waarmee u de kinderwagen omvormt in een van de vijf modellen die u toelaten om te fietsen, wandelen, joggen, hardlopen of zelfs skiën met de kinderen veilig bij u.

De Captain van Thule is de zeer duurzame en robuuste kinderkar waarmee u gemakkelijk wat zwaardere spullen kan meenemen. De verstevigde bodemplaat is hier enerzijds verantwoordelijk voor maar ook voor de onvoorspelbare wegen, vele hindernissen en hoge stoepranden is de kinderwagen extra beveiligd. Het is dus de geschikte Thule, zeker tijdens het fietsen, voor jonge gezinnen die naast hun actieve leven ook uitgebreid de tijd nemen om te ontspannen.

Hij heeft plaats voor 2 kinderen en is voorzien van extra veel ruimte. Dit model werkt uitstekend als fietskar want het is ontworpen om lange afstanden vlot en comfortabel te laten verlopen. Zo loopt de dagelijkse trip naar en van de creche of school heel erg soepel. Een uitje naar de stad? Met enkele clicks bouwt u de fietskar om in een buggy zodat u lekker kan gaan shoppen.

Voor de veiligheid van uw kind zijn een aantal belangrijke eigenschappen in deze Thule opgenomen. In het eerste geval zorgt de CAS-ophanging voor een soepele en stabiele rit, wat natuurlijk heel erg belangrijk is bij jongere kinderen. Verder werd ook gedacht aan bescherming tegen zon en regen, zonder dat uw kind daardoor het gevoel krijgt opgesloten te zitten. Er is voldoende ventilatie aan de zijkant zodat de temperatuur binnenin altijd perfect blijft. Als laatste punt biedt het hoogwaardig reflecterend materiaal een duidelijk signaal naar andere weggebruikers en houdt de vijfpuntsgordel uw zoon of dochter op de juiste plaats.

De ergonomisch verbeterde duwbeugels kan u aanpassen aan uw eigen voorkeur en zijn werkelijk ideaal om te joggen.

De Captain van Thule is de robuuste en ruime partner waarmee u altijd iets extra kan meenemen.

Aanvullende Informatie
 • Sku 20353181
 • Ean code 0872299037612
 • Merk Chariot
 • Afmetingen 114cmx85cmx108cm
 • Lengte 114 cm
 • Hoogte 108 cm
 • Breedte 85 cm
 • Garantie 2 jaar garantie
Beoordelingen (0)

Klantbeoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Je wilt 'em? Thule captain
Thule captain
€ 999
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Thule captain
Thule captain
€ 999
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Thule captain... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

21-01-2022 14:31:05 Europe/Brussels +0100