3 foto's
€ 279

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Chlorinator tot 50m³" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Omschrijving

Deze Chlorinator is een automatisch systeem dat zout omzet in chloor. Dit apparaat is speciaal gemaakt voor bovengrondse zwembaden. Het systeem vergt slechts een lage concentratie zout in het zwembadwater. De zoutwaarden zijn algemeen gezien onder het smaakniveau van de mensen, maar heeft toch een betere werking dan klassieke zwembadproducten om de hardheid van het water te doorbreken.

Om het systeem goed te laten werken wordt per 5000L water direct 25kg zout toegevoegd aan het water. Gebruik onder geen geval huishoudelijk zout maar enkel Pool Sel. Zwemmen kan in principe meteen na het toevoegen van het zout (dit is onder geen geval schadelijk voor de gezondheid), maar kan onaangenaam voelen aan de huid (korrel) en ogen (lichte irritatie). Vergelijk het met zoutwater uit de zee qua gevoel. Voor mensen die dit liever niet hebben kan een volledige filtratiebeurt (6-8 uur) of een wachttijd van 24h voor de absolute zekerheid soelaas bieden.

Hoe het werkt

Het systeem zorgt ervoor dat je water schoon blijft door het zout in je water om te zetten naar chloor via electrolyse. Zo worden bacterieën en algen gedood waarop ze mee gefilterd worden met het bestaande filtratiesysteem. Eens alle vuil aangepakt, worden de chloordeeltjes terug milder tot er opnieuw bacterieën of algen in het water zitten. Het zout blijft zichzelf als het ware herstellen eens ze door elektrolyse chloordeeltjes worden. Dit continue proces zorgt voor een schoon bad zonder al te veel manuele tussenkomsten van de gebruiker. De enige manier waarop het zout verloren raakt is door:

  • backwashing
  • opspattend water
  • leegpompen

Dit zorgt ervoor dat het aanvullen van het zout slechts heel beperkt is per zwemseizoen. De chlorinator is dus gemaakt om je bad 24/7 proper te houden, is geschikt voor een brede reeks zwembaden en vergt amper installatietijd- en moeite.

Aanvullende Informatie
  • Sku 20353966
  • Ean code 8412081212753
  • Merk Gre
  • Garantie 2 jaar garantie
Beoordelingen (0)

Klantbeoordelingen (0)

Vragen
Bewaar dit product

Voorraad van Chlorinator tot 50m³... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

23-10-2020 23:50:55 Europe/Brussels +0200