Algemene voorwaarden e-reservatie 

Van zodra je een E-reservatie hebt uitgevoerd, komt een medewerker uit de gekozen winkel in actie. Het is onze ambitie om je reservatie binnen de 2 uur te verwerken. Belangrijk! Als je geen mail ontvangen hebt met de bevestiging van een succesvolle reservatie, zal er ook niets klaar liggen in de winkel. Wacht daarom altijd om naar de winkel te komen tot je een reservatiebevestiging ontvangen hebt. Heb je deze bevestigingsmail ontvangen, dan ligt het gewenste artikel enkele dagen voor je gereserveerd op een aparte plaats in de winkel. Je krijgt voor het aflopen van de reservatieperiode een herinneringsmail. Indien de reservatie dan nog niet werd afgehaald, zal het geannuleerd worden en komt de voorraad terug beschikbaar in de winkel. Hiervan krijg je ook een melding per mail.

(!) Gelieve altijd je reservatiebevestiging mee te nemen op papier of op je smartphone. Dit zal ervoor zorgen dat je sneller geholpen wordt door een winkelmedewerker en zo vermijd je opzoekingswerk aan de kassa.

Wat als een E-reservatie niet mogelijk is?

Het kan altijd eens gebeuren dat er een item net verkocht is, niet in goede staat verkeert of door een voorraadprobleem niet aanwezig is. In dit geval ontvang je binnen de 24u van Fundoo de melding per mail dat het artikel niet voor jou gereserveerd werd. Dan kan je nog altijd online bestellen waarop het artikel bij jouw thuis geleverd binnen 2 werkdagen. In het geval van grotere items zoals tuinmeubelen, speeltoestellen, trampolines of zwembaden kan gevraagd worden een specifieke datum te kiezen.

Waar in de winkel haal ik mijn reservatie af?

Spreek gerust een van de Fundoo collega's aan, zij helpen je meteen verder want je pakje ligt voor je opzij. Indien je het artikel zelf gevonden hebt in het winkelrek, geef dan zeker bij het afrekenen aan dat je er bent voor een reservatie samen met je reservatiebevestiging. Zo kan onze Fundoo medewerker het nodige administratief verwerken.

Ik wil zelf mijn reservatie annuleren.

Indien je de reservatie wil annuleren, hoef je helemaal niets te doen. Bij het niet afhalen van een reservatie, zal ons systeem dit automatisch annuleren. Je krijgt op dat moment een annulatiemail.

Betaal veilig makkelijk en snel

23-01-2022 23:08:41 Europe/Brussels +0100