Speeltoestellen

speeltoestellen

Populaire speelhuisjes

Alle speelhuisjes

Populaire speeltorens

Alle speeltorens

Speeltoestellen

Een speeltoestel in de tuin hebben is voor veel kinderen toch wel de ultieme droom. Speeltoestellen zijn er natuurlijk in allerlei varianten, soorten en maten. Zo zijn er speeltuigen voor de allerkleinsten, welke vaak vervaardigd zijn uit kunststof. Maar er zijn natuurlijk ook houten speeltoestellen, welke misschien wel een leven lang mee kunnen gaan. Met een speeltoestel in de tuin geef je jouw kind de mogelijk om jarenlang plezier te hebben. Of het nu is om lekker op te schommelen of om er een laken overheen te gooien en op deze manier een fijne hut te creëren.

Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn hiervoor natuurlijk ook ideaal. Kinderen hebben hierdoor de mogelijk om zich lekker terug te trekken en eventjes hun eigen domein te hebben. In een houten speelhuisje kunnen ze allerhande spelletjes en toneelstukjes uitvoeren wat de fantasie van een kind ten zeerste stimuleert. Vadertje en moedertje, doktertje, het bereid kinderen op een speelse wijze en heel onbewust al voor op het grote mensen leven dat ze tegemoet treden. Maar eerst natuurlijk nog een flink aantal jaren lekker oefenen. En waar kan dit nu beter dan in hun eigen speelhuisje uit kunststof?

Speeltorens

Speeltorens zijn natuurlijk helemaal de bom! Doordat er een mogelijkheid is om lekker naar boven en beneden te klimmen, zijn speeltorens misschien wel wat meer geschikt voor de wat oudere kinderen. Vaak zijn dergelijke speeltoestellen echter ook uitgerust met een glijbaan, zoals die van GardenAS. De meeste speeltorens van Jungle Gym hebben daarnaast ook nog eens een schommel als toevoeging, en dat is natuurlijk voor alle kinderen super gaaf!

Schommels

Lekker schommelen is voor veel kinderen een populaire vorm van vermaak. De allerkleinsten zullen nog wel geholpen moeten worden, maar als ze eenmaal doorkrijgen hoe het werkt, zijn ze niet meer bij de schommel weg te slaan. En schommelen is natuurlijk ook heel leuk. En als bijkomstigheid is het super goed voor de motorische vaardigheden van een kind. Er zijn op Fundoo zowel houten als metalen schommels verkrijgbaar, en daarnaast ook nog eens allerhande verschillende zit oppervlakken. Voor de kleintjes zijn de babyschommels uitermate geschikt. Deze zorgen er voor dat je kindje niet zomaar kan vallen. Voor de wat oudere en avontuurlijke kinderen is een schommelschijf, trapeze of zelfs klimtouw natuurlijk super gaaf.

Glijbanen

Wanneer je geen plek hebt voor een complete speeltoren is enkel een glijbaan natuurlijk ook al een goede aanschaf. De glijbanen van Little Tikes zijn vervaardigd uit kunststof en zeer gemakkelijk in te klappen en op te bergen, mocht dit nodig zijn. Het merk Feber heeft zelfs een heuse waterglijbaan, maar het merk Smoby doet er nog eens een schepje bovenop door een klimmuur toe te voegen aan het speeltoestel.

Betaal veilig makkelijk en snel

16-01-2022 23:41:32 Europe/Brussels +0100