Trampolines

trampolines

Populaire Berg trampolines

Alle Berg trampolines

Opbouw trampolines

Een all-time favourite bij kinderen blijft toch wel een gave trampoline in de tuin. Ga je een trampoline kopen, dan is het handig om op een aantal punten te letten. Wanneer het aankomt op trampolines, bestaan er tegenwoordig een heleboel soorten, maten en vormen. De meest bekende vorm zijn toch nog steeds de opbouw trampolines. Dergelijke trampolines worden doorgaans op het gazon geplaatst. Zo kan de trampoline ook vastgezet worden met een ankerset. Ook is een veiligheidsnet rondom een opbouw trampoline sterk aan te raden, gezien dit val-ongelukjes tot een minimum beperkt. Bij alle opbouw trampolines is gelukkig een veiligheidsnet inbegrepen.

Inground trampolines

De tweede soort trampolines zijn de inground trampolines. De reden dat dergelijke trampolines aan populariteit hebben gewonnen is omdat ze een stukje veiliger zijn dan de opbouw variant. De afstand tot de grond is immers stukken kleiner omdat ze ingegraven zijn in de grond. Dit maakt inbouwtrampolines esthetisch gezien ook meteen een stuk fraaier in je tuin. Wil je een trampoline kopen en ben je niet vies van een beetje graafwerk, dan raad Fundoo je absoluut deze trampoline variant aan.

Trampolinemerken

Naast de verschillende soorten en maten zijn er tegenwoordig natuurlijk ook een heleboel trampolinemerken verkrijgbaar. Het ene merk is het andere niet, en daarom hebben wij er voor gekozen om enkel de beste modellen in ons assortiment op te nemen. Deze merken hebben een gegarandeerde duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Iets dat we bij Fundoo hoog in het vaandel hebben staan. Van elk merk zijn er dan ook diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Kijk maar eens naar de ovale trampoline van X-Scape, de rechthoekige variant van Salta, de vierkante inground trampoline van Exit in super gave knalroze kleur of de extra grote inground trampoline van Berg met een afmeting van maar liefst ruim 5 meter!

Trampoline accessoires

Een veilige trampoline in de tuin die garant staat voor jarenlang springplezier is natuurlijk niets zonder trampoline accessoires. Voor de meeste types trampoline zijn er dan ook veiligheidsnetten en beschermranden verkrijgbaar om een zo optimaal mogelijke veiligheid. Ook afdekhoezen behoren tot een onmisbaar item. Want hoewel elke trampoline weerbestendig is heeft hitte en uv-straling van de zon of zure regen altijd een bepaalde negatieve invloed. Daarnaast vallen bladeren in de herfst op de afdekhoes, waardoor ze snel en efficiënt van de trampoline te verwijderen zijn. Over herfst gesproken, dit seizoen staat natuurlijk bekend om haar onstuimige karakter. Flinke windvlagen en stormen kunnen een losstaande trampoline zomaar de lucht in werpen. Ankersets zijn hiervoor dan ook de ideale en meest veilige oplossing.

Betaal veilig makkelijk en snel

27-10-2021 01:34:06 Europe/Brussels +0200