Zwembad

          


Populaire zwembaden

Alle zwembaden

Populaire zwembadverwarming

Alle zwembadverwarming

Zwembaden

Een zwembad kan een ware toevoeging zijn op je tuin en er is voor elke tuin wel een geschikt model te vinden in de zwembadwinkel van Fundoo. Om te beginnen zijn er diverse soorten kinderzwembaden. Dergelijke zwembaden zijn uitgevoerd leuke kleurtjes en heel snel en gemakkelijk op te zetten. Vaak zijn het dan ook de opblaasbare zwembaden die het erg goed doen in onze zwembadwinkel. Maar ook de opbouw zwembaden mogen natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Houten zwembaden zijn overigens ook enorm populair. Dit zijn doorgaans inbouw zwembaden waarvan de houten delen vervaardigd zijn uit de hoogste klasse grenenhout. En voor de wat minder actieve zwembadliefhebbers is een Lay-Z Spa de perfecte toevoeging op de tuin. Een stukje pure luxe binnen handbereik!

Zwembadverwarming

Een goede en betrouwbare zwembadverwarming is een fijne toevoeging op je zwembad. Zeker wanneer je niet alleen van je zwembad wilt kunnen genieten tijdens de lente en zomerperiode. Nu denken veel mensen dat het direct erg duur wordt om een zwembadverwarming te gebruiken, maar met een warmtepomp of verwarming via zonne-energie zijn de kosten enorm te beperken. Een warmtepomp haalt zijn warmte namelijk uit de buitenlucht, en een zwembadverwarming op zonne-energie is logischerwijs helemaal een ecologisch verantwoorde manier ten opzichte van de reguliere elektrische zwembadverwarming.

Zwembadpompen

Een zwembadpomp is een onmisbaar onderdeel wanneer je jezelf ten alle tijden wilt garanderen van schoon zwembadwater. Er zijn verschillende soorten zwembadpompen verkrijgbaar, waaronder zandfilterpompen en patroonfilterpompen. De eerste is een zwembadpomp welke een zeer fijne filtering van het water garandeert, wat zorgt voor zeer proper water. Bij de tweede, de patroonfilterpomp, dien je er rekening mee te houden dat je de patroonfilter met enige regelmaat zult moeten schoonmaken. Dit hoeft echter niet zo vaak in vergelijking met andere soorten filters.

Zwembadonderhoud

Naast het schoonhouden van de filters van de zwembadpomp is er nog meer zwembadonderhoud waar je rekening mee dient te houden. Een zwembad kopen komt nu eenmaal ook met een nadeel. Om deze klusjes uit te voeren heb je een aantal zwembadproducten nodig. PH- en chloormeters zijn daarvan misschien wel de belangrijkste. Door de waterkwaliteit nauwlettend in de gaten te houden, zorg je er namelijk voor dat er geen vervelende situaties kunnen ontstaan zoals rode ogen bij een te hoge concentratie aan chloor in het water. Zwembadonderhoud is waarschijnlijk het minst favoriete onderdeel aan het hebben van een zwembad, maar zwembadrobots kunnen een heleboel werk uit handen nemen en het klusje stukken aangenamer maken.

Zwembadaccessoires

Buiten alle bovengenoemde artikelen zijn er uiteraard nog een aantal andere zwembadaccessoires die het gebruik van je zwembad stukken plezanter maken. In onze webshop bieden we dan ook alles voor je zwembad aan dat je nodig kunt hebben. Zwembadzeilen bijvoorbeeld zorgen er voor dat het water stukken schoner blijft, terwijl zwembadladders voor een stukje extra comfort zorgen. En mocht het onverhoopt voorkomen dat je de zwembadliner dient te vervangen, ook voor liners kunt u uiteraard bij ons terecht.

Lees ook: 10 Tips om te besparen op je zwembad

Betaal veilig makkelijk en snel

27-10-2021 02:33:47 Europe/Brussels +0200